Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sürdürmek; dayanıklı, estetik baplara en onat fiyatlarla iye sürdürmek muhtevain İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilim alabilirsiniz.

Yangın bapsı; âdemoğlu esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha şiddetli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya güzel ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bapnın güzel duyusal mimarisı ve istek edilen aksesuarların kullanımı hediyeı doğruca olarak etkilemektedir.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği yerler ortada mektep, mizaç yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba evetğu âlem merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına müsaade verilemez.

Yangın bapları; son tabaka kredili ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına mahal bulur. çın bir Yangın Merdiveni Kapısı yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş evetğu performansa fallarak testi karşılayıcı yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göreceksiniz ki bu denli faik nitelikli yangın baplarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yakaının kemiksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Report this wiki page