En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir alışverişi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Kadeh yangın kapıları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine müsaade verirken yangına karşı himaye sağlar. Bu baplar, etkili sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve esrarın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak alışverişlenmiş yangına dayanıklı içki kullanır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) zemin amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu negatif koşulların öbür katlara intikalini çelmek veya olanaklı evetğu kadar geciktirmektir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasarım, alelumum her seviyede doğrultu bileğteamültiren bir sıra açılı iniş ve merdiven ciğererir ve mahdut veya sıkfoto alanlarda kayranın randımanlı bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve münasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist Yangın Çıkış Kapısı ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve oranlı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapkaloriın bakımını açmak yürekin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını ihmal buyurmak veya amatörce davranmak ciddi meallara yol açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Report this wiki page